maandag 21 juli 2008

Jaap leest wat af

Ja, ja, ik lees wat af. Veel romans, maar ook bio's, non-fictie, thrillers en natuurlijk mijn speciale liefde: jeugdliteratuur. "Wat steek je daar nou van op, van al dat gelees", zegt mijn partner vaak sceptisch. Geen flauw idee. Het is leuk, het is onderhoudend, ik kan niet slapen als ik niet een paar bladzijden heb gelezen. Stapels boeken op het nachtkastje: bio van Den Uyl bovenop de bio van Van Agt, Leon de Winter vecht met A.F.Th om een plekje en Henning Mankell broederlijk naast Charles den Tex.

Op deze site zal ik met regelmatig verslag doen van mijn leeservaringen. Welke boeken staan er op stapel, op welke boeken verheug ik me, welke heb ik gekocht of juist niet en vooral: welke heb ik gelezen. Geen doorwrochte recensies maar commentaar bij het lezen. Hopende op reacties van mede-lezers uiteraard.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Ik ben nu al fan.

MichaM zei

Ben wel benieuwd naar wat voor soort jeugdliteratuur je leest, eigenlijk. Ga je daar ook snel iets van bespreken?

Anoniem zei

leuk man!

Anoniem zei

Hoi Jaap,

Ik kwam op jouw blog terecht omdat ik zocht naar een recensie van "Veerig dagen" en ik kon me ook wel in jouw recensie vinden ook kon ik de dubbele lagen niet echt ontdekken maar het boek las lekker weg.
Wat wel een leuke site is voor jouw blogs is www.dizzie.nl een hele leuke site voor boekenliefhebbers. Een soort hyves maar dan alleen maar over boeken.
Ik hoop je daar ook tegen te komen.

Groetjes
Sonja